• Spuiterij Janssen BV
  • Spuiterij Janssen BV
  • Spuiterij Janssen BV
  • Spuiterij Janssen BV
  • Spuiterij Janssen BV
  • Spuiterij Janssen BV
  • Spuiterij Janssen BV

Service

Naast de genoemde oppervlaktebehandelingen zijn er bij ons nog speciale, aanvullende bewerkingen / diensten mogelijk. Hierbij kunt u denken aan:

Bedrukking:

Wij bieden de mogelijkheid om uw producten te voorzien van een bedrukking via zeefdruk, tamponprinten of speciaaldruk. Inclusief het ontwerp en het maken van films.

Optimale logistieke begeleiding:

Janssen B.V. biedt een volledig transport- en opslagpakket aan. Wij beschikken over 1200 m² geconditioneerde opslagruimte en hebben een groot netwerk met transporteurs. Indien nodig verzorgen wij het transport van en naar onze relaties. Wij kunnen ook speciale coderingen geven aan colli, zodat deze direct aan derden kunnen worden geleverd.

Ontwikkeling:

Het kan voor komen dat u met de bestaande poeders en lakken niet het door u gewenste (kleur)effect kunt bereiken. Wij bieden u daarom de mogelijkheid om samen met ons een lak te ontwikkelen die wel aan uw eisen voldoet.

Verpakkingsmogelijkheden:

De gelakte producten worden zorgvuldig voorzien van een verpakking. Veelal zal dit transportbescherming zijn. Het is ook mogelijk uw producten te verpakken in door u gespecificeerde verpakkingen.

Coaten van proefstukken:

Het is mogelijk om uw proefstukken te laten coaten om zo een indruk te krijgen van een bepaalde lak.

Assembleren:

Eenvoudige assemblagemogelijkheden zijn ook mogelijk bij Janssen B.V. Het scheelt u logistieke kosten en houdt de verantwoordelijkheid in één hand.

Plamuren:

Om ondergronden te egaliseren kunnen wij uw product voorzien van een plamuurlaag.

Service Service
Spuiterij Janssen

Spuiterij Janssen B.V.

Loonseweg 12
5527 AC Hapert

Telefoon +31 (0) 497-381766 Fax +31 (0) 497-386292 Email info@spuiterij-janssen.nl